Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΛΗΨΗΣ....

ΕΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αθήνα, 21 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελετή παράδοσης – ανάληψης των καθηκόντων του νέου Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η τελετή παράδοσης – ανάληψης των καθηκόντων του νέου Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (21-10-2011) στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή και του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη Όθωνα.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος ανέλαβε την Ηγεσία του Σώματος από τον απερχόμενο Αρχηγό, Αντιστράτηγο ε.α. Ελευθέριο Οικονόμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ομιλίες εκφώνησαν ο νέος Αρχηγός του Σώματος, καθώς και ο απερχόμενος. Προηγήθηκε δοξολογία χοροσταντούντος του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Κιούλου και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παρέλαση τμημάτων Δοκίμων Υπαστυνόμων.

Στην τελετή για την παράδοση - ανάληψη της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν επίσης ο τ. Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόριος Τασούλας, ο Γενικός Γραμματέας Ασφάλειας - Ναυσιπλοΐας κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρος Μπούφης, ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Πρέσβης κ. Κωνσταντίνος Μπίκας, ο Αρχηγός του Γ.Ε.Ε.Θ.Α. Πτέραρχος (Ι) Ιωάννης Γιάγκος, ο Αρχηγός του Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης, ο Αρχηγός του Γ.Ε.Ν. Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης, ο Αρχηγός του Γ.Ε.Α. Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Πυροσβεστικού Σώματος Υποστράτηγος Σωτήριος Γεωργακόπουλος, εκπρόσωποι Δικαστικών και Εισαγγελικών Αρχών, επίτιμοι Αρχηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων και ενώσεων, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου