Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΠΙ ΒΑΛΕΙ....

Οι ανεγκέφαλοι της Κυβέρνησης σκέφτονται να βγάλουν τον στρατό στους δρόμους για να μαζέψουν τα σκουπίδια, να τον φέρουν αντιμέτωπο με τους εργαζόμενους της καθαριότητας στους Δήμους, που προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να διατηρήσουν το δικαίωμα τους στην εργασία ...


Σε ανοικτή γραμμή βρίσκονται τα υπουργεία Εσωτερικών και Αμυνας, προκειμένου να συμμετάσχουν και στρατιωτικοί οδηγοί με επαγγελματικό δίπλωμα στην οδήγηση των απορριμματοφόρων.

Η κυβέρνηση εκτελώντας διαταγές των εντολέων της, ετοιμάζεται να βυθίσει στον εργασιακό μεσαίωνα και αυτόν τον πολύ ευαίσθητο τομέα ,των εργαζόμενων της καθαριότητας που καθημερινά με κρύο με βροχή με ζέστη με παγωνιά είναι στους δρόμους για να καθαρίζουν την πόλη μας.

Στο Δήμο Αιγάλεω που απαρτίζεται στην πλειοψηφία του από ανθρώπους του μόχθου, δεν θα επιτρέψουμε να πατήσει πόδι ούτε ιδιώτης, ούτε στρατιώτης για να κάνει τον υπάλληλο των ιδιωτών... και αυτό είναι υπόσχεση και δέσμευση.

Οφείλουμε στήριξη, σεβασμό, αλληλεγγύη και κατανόηση για τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα. Δεν αγωνίζονται για τη συντεχνία, όπως με ευκολία τους προσάπτουν οι αρμόδιοι υπουργοί και τα φερέφωνα τους, ορισμένοι δήμαρχοι, αλλά για το δικαίωμά τους να προασπίσουν την επιβίωσή τους και το να μην τους ρίξουν σαν μια σακούλα σκουπιδιών στον «ιδιώτη επενδυτή» με μισθούς Ινδίας.

Κύριε Αρχηγέ των Ενόπλων Δυνάμεων ,όταν αποφοιτήσατε από την σχολή δώσατε έναν όρκο, αυτά που λέει ό όρκος ήρθε η ώρα να τα τηρήσετε.

Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψετε να χρησημοποιηθεί ο άνθος της Ελληνικής Κοινωνίας ως βραχίονας πιέσης των ιδιωτών ενάντια στα αδέρφια μας που είναι οι εργαζόμενοι της καθαριότητας.

Η στρατιωτική σας Αξιοπρέπεια σας επιβάλει Μία και μοναδική επιλογή εάν σας πιέσουν να πράξετε το αντίθετο..

Να παραιτηθείτε!

Δημήτρης Μπόγρακος

Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αιγάλεω

π Αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Αξιωματικός Π.Α. ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου