Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΗΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.!!!

Την ικανοποίησή του για την επίτευξη συμφωνίας για κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 50% εξέφρασε λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των 17 κρατών μελών της Ευρωζώνης, ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας εξήγησε ότι «πλέον ξημερώνει για την Ελλάδα και την Ευρώπη μια καινούρια ημέρα».

«Η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να κλείσει τους λογαριασμούς της με το παρελθόν, παρά τις πρωτοφανείς αντιξοότητες που συναντήσαμε και του κλίματος ηττοπάθειας που υπήρχε στο εσωτερικό της χώρας»
«Τα βάρη αίρονται από τις πλάτες του ελληνικού λαού και μεταφέρονται στις τράπεζες. Η ελάφρυνση του βάρους σε συνδυασμό με τα πλεονάσματα που θα παραχθούν, αποτελούν εγγύηση ότι αργά αλλά σταθερά θα καταφέρουμε να φύγουμε πό την επιτήρηση και τις εξαρτήσεις. Οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι μπορούν να είναι ήσυχοι για τις συντάξεις τους. Οι τράπεζες εξυγιαίνονται πλήρως», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ελληνική κυβέρνηση στο εσωτερικό της χώρας, κάνοντας για άλλη μια φορά έκκληση για ενότητα.

«Πρέπει επιτέλους να τελειώνουμε με την προπαγάνδα και την εύκολη λασπολογία. Ας σταματήσουμε να τρώμε τις σάρκες μας», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου