Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

...ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑ....

Παρουσία πλήθους κόσμου, έγινε την Πέμπτη (27/10) η κηδεία του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου, στον Iερό Nαό της Αγίας Τριάδας, στον Πειραιά.

Συγγενείς και φίλοι του αποθανόντος, μέλη της ερυθρόλευκης οικογένειας, αλλά και απλοί φιλάθλοι του Ολυμπιακού, τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Στην εκκλησία παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αντιπροσωπεία παικτών (Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ), αλλά και παλαίμαχοι της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Το παρών έδωσαν, επίσης, ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης, ο γιος του Πέτρος, ο παλιός πρόεδρος των Πειραιωτών Σταύρος Νταϊφάς, ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο επί σειρά ετών αρχηγός του Τμήματος Μπάσκετ, Γιώργος Σιγάλας, η πρώην υπουργός Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο νυν δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο πρώην Χρήστος Αγραπίδης.

Από το Τμήμα Πόλο των "ερυθρολεύκων" παραβρέθηκαν οι Νίκος Δεληγιάννης, Τάσος Σχίζας και Φώτης Μπλάνης, ενώ από την ομάδα βόλεϊ οι Ανδρέας Ανδρεάδης και Ντίμα Φιλίποβ. Από το ποδοσφαιρικό τμήμα, το παρών έδωσαν και οι Γιάννης Μώραλης, Ερνέστο Βαλβέρδε, Τάσος Μητρόπουλος, Κούλης Δουρέκας και Χρήστος Μουρίκης.

Στεφάνια κατέθεσαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Σωκράτης Κόκκαλης, οι πρόεδροι της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, και σύνδεσμοι της Θύρας 7 απ' όλη τη χώρα.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου