Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ....

Σήμερα, Σάββατο, το πρωί έχασε τη μάχη για τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Γιωργος Σπανοσωτηρόπουλος, σε ηλικία 61 ετών.
Η μάχη που έδωσε τον τελευταίο μήνα με τον ύπουλο εχθρό ήταν άνιση.
Από την ώρα που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση, θλίψη και πένθος έχει σκεπάσει την οικογένειά του, την οικογένεια της Παναχαϊκής και όλους τους φιλάθλους της Πάτρας.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, στην οποία αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής Γιώργου Σπανοσωτηρόπουλου.
Ο Γιώργος Σπανοσωτηρόπουλος, γνωστός και ως "σπανάκιας", φόρεσε και δόξασε τη φανέλα της Παναχαϊκής, ενώ αγωνίστηκε στον Πανιώνιο Πατρών, στο "Πάτραι" και στον Πανηλειακό. Ήταν μαθητής της σχολής του δάσκαλου Σπύρου Βουλγαρακη και την Παναχαϊκή δεν την έβγαλε ποτέ από την καρδιά του, αφού συμμετείχε και ήταν μπροστάρης στους αγώνες, στους δρόμους και στα γήπεδα».
Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει τη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, ώρα 11 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά, στο Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.
Η οικογένειά του θέλει να κάνει γνωστό ότι, όπως και ο ίδιος επιθυμούσε, αντί για στεφάνια, όσοι επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν χρήματα υπέρ του ιδρύματος "Μέριμνα".

Πηγή: panaxa-gr.blogspot.com, axaioi3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου