Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

...ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ....

Μετά από τον "πόλεμο" ανακοινώσεων μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Ανδρέα Βγενόπουλου, η "οικογένεια" του Παναθηναϊκού πέρασε τώρα και σε... γαϊτανάκι αλληλομηνύσεων.
Την αρχή έκανε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, καταθέτοντας μήνυση κατά του μετόχου του "τριφυλλιού" για μια δήλωση που είχε κάνει ο τελευταίος, στην οποία ανέφερε ότι η Παιανία παραχωρήθηκε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη από τη ΓΓΑ (υπενθυμίζεται ότι το προπονητικό κέντρο ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και πρόεδρός του είναι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης).
Χωρίς καμία καθυστέρηση, απάντησε με το ίδιο όπλο ο Ανδρέας Βγενόπουλος, υποβάλλοντας κι αυτός, με τη σειρά του, μήνυση, κατά του "καπετάνιου".
Γ. Βαρδινογιάννης: "Η λασπολογία έχει και τα όριά της"...
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης τοποθετήθηκε για την απόφασή του να καταθέσει μήνυση, λέγοντας: «Αναγκάστηκα να έρθω στην Εισαγγελία να καταθέσω μήνυση, διότι η λασπολογία έχει και τα όριά της. Δεν μπορεί κάποιος που γνωρίζει τα γεγονότα να κάθεται να λασπολογεί και να λέει ότι την Παιανία την έκανα με χορηγία της Γενικής Γραμματείας. Απεναντίας, μόνο προσκόμματα είχα από την Πολιτεία για την Παιανία».
Και πρόσθεσε: «Αυτό το οποίο συστηματικά γίνεται τα τελευταία χρόνια, να δηλητηριάζονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, για μένα είναι απαράδεκτο. Δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα, το θέμα έχει πάει στη Δικαιοσύνη, γιατί κάποτε πρέπει να υπάρξει ένας φραγμός σε αυτή τη μορφή της λασπολογίας, προκειμένου να αποκτήσει κάποιος αναγνωρισιμότητα».
Η "απάντηση" του Ανδρέα Βγενόπουλου
Άμεση ήταν η απάντηση του Ανδρέα Βγενόπουλου, που μήνυσε κι εκείνος τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, για ψευδή καταμήνυση, προσθέτοντας: «Ποιος να φανταζόταν τότε ότι "το έργο αγάπης των δημιουργών του προς τον Παναθηναϊκό" θα κατέληγε σε συμφωνητικό υπεκμίσθωσης;».
«Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια», αναφέρει, εξάλλου, σε ανακοίνωσή του ο "MrMIG"..
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου έχει ως εξής:
«Αποφάσεις επί μηνύσεων εκδίδουν τα Δικαστήρια και είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να προσφεύγει σε αυτά. Δεν αντιλαμβάνομαι τη δημοσιότητα που επεδίωξε ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης, εκτός εάν πιστεύει ότι το MEGA και το STAR σήμερα θα βγάλουν και απόφαση και ότι αυτό με ενοχλεί έστω και κατ' ελάχιστον.
Η συνέχεια θα δοθεί στα Δικαστήρια, όπου θα κριθούν και οι δικές μου δικαστικές ενέργειες κατά του MEGA, του STAR και του DERBY, αλλά τώρα πλέον και κατά του κ. Γιώργου Βαρδινογιάννη, για ψευδή καταμήνυση.
Λυπούμαι ειλικρινά, διότι πιστεύω ότι ο κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης πραγματικά αγάπησε και προσέφερε πολλά στον Παναθηναϊκό.
Επίσης, απορώ διότι στην πρόσφατη συνέντευξή μου μόνον καλά λόγια είπα για τον κ. Γιώργο Βαρδινογιάννη και τους αδελφούς του για την προσφορά τους, και με την Παιανία, στον Παναθηναϊκό, σε αντιδιαστολή με τη σημερινή κατάσταση, όπου, υπό την ηγεσία του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, η Παιανία ενοικιάζεται πλέον στην ΠΑΕ, με ενοίκιο 1.050.000 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.) το χρόνο, τρία ενοίκια προκαταβολή και με εξασφάλιση μεταχρονολογημένες επιταγές της ΠΑΕ!
Υ.Γ.1. Συνημμένα μπορείτε να διαβάσετε την ομιλία του κ. Γιώργου Βαρδινογιάννη στα εγκαίνια της Παιανίας, το 1981. Ποιος να φανταζόταν τότε ότι "το έργο αγάπης των δημιουργών του προς τον Παναθηναϊκό" θα κατέληγε σε συμφωνητικό υπεκμίσθωσης;
Υ.Γ.2. Συνημμένα μπορείτε να βρείτε και το συμφωνητικό υπεκμίσθωσης με τους προαναφερόμενους, αλλά και τους λοιπούς ενδιαφέροντες όρους της συμφωνίας».
Πηγή: sports.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου