Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

Μια αξέχαστη βραδιά, εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον αλησμόνητο λαϊκό βάρδο, υπόσχεται για την προσεχή Τετάρτη, 25 Μαΐου, στο κέντρο “Κληματαριά”, στα Συχαινά (έναρξη στις 9), ο σχετικά νεοσύστατος Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Πάτρας.

Τη συνεστίαση θα κοσμήσει με την παρουσία του, αλλά και με τη φωνή του, ο γνωστός ερμηνευτής Χρήστος Στυλιανέας. Όπως ανέφερε στο attacktv ο πρόεδρος του Συλλόγου, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και προσκλήσεις διατίθενται τη Δευτέρα και την Τρίτη το απόγευμα (προπαραμονή και παραμονή της συνεστίασης, αντίστοιχα), από τα γραφεία του Συλλόγου, που βρίσκονται στην οδό Αγίου Γεωργίου 104 (Σπίτι του Πολίτη).

Καλούνται, λοιπόν, από το Σύλλογο όσοι αγαπούν τη φωνή και τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη -και σίγουρα αυτοί είναι πάρα πολλοί- να λάβουν μέρος στην εκδήλωση και να ζήσουν μια ωραία βραδιά, υπό τους ήχους μεγάλων επιτυχιών του ινδάλματός τους.

Παράλληλα, με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος (στις 14 Σεπτεμβρίου) 10 χρόνων από το θάνατο του Στέλιου Καζαντζίδη και με πρόταση του Συλλόγου της Πάτρας, διοργανώνεται, την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 10 το πρωί, στο Ηράκλειο Αττικής (όπου βρισκόταν και το σπίτι του κοσμαγάπητου τραγουδιστή), πανελλαδική συνάντηση εκπροσώπων των δεκάδων Συλλόγων Φίλων του, που έχουν συσταθεί μετά το θάνατό του και οι οποίοι ξεπερνούν τους 50! Στόχος είναι η ανταλλαγή απόψεων και ο καθορισμός ενός κοινού πλαισίου εκδηλώσεων, για τη “στρογγυλή” αυτή επέτειο από την απώλεια του Στέλιου.

Όσο για την απήχηση που έχει ο τοπικός Σύλλογος, αξίζει να σημειωθεί πως, μολονότι ιδρύθηκε μόλις πέρυσι, διαθέτει γραφεία μόλις εδώ και δύο μήνες και ακόμη δεν έχει εγκαταστήσει καν τηλεφωνική γραμμή, τα μέλη του, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος, έχουν ξεπεράσει ήδη τα 100, οι εγγραφές συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς και στόχος είναι να πολλαπλασιαστούν, αφού πολλαπλάσιος, ούτως ή άλλως, είναι και ο αριθμός των θαυμαστών που διέθετε ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου