Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΠΟΛ ΤΟΜΣΕΝ-ΤΖΟΝ ΣΤΑΡΚ...

Ιδιαίτερο σημειολογικό ενδιαφέρον είχαν οι παρουσίες στο τραπέζι του πρωθυπουργού στο χθεσινοβραδινό δείπνο του συνεδρίου του Economist που διεξάγεται στο Λαγονήσι.

Μαζί με τον Γ. Παπανδρέου δείπνησαν ο Τζον Σταρκ, μέλος της διοίκησης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας καθώς και ο Πολ Τόμσεν, επικεφαλής των ελεγκτών της Τρόικας.

Από τον τραπεζικό τομέα, συνδαιτυμόνες του πρωθυπουργού ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής κ. Απόστολος Ταμβακάκης, ο ομόλογός του της Eurobank κ. Νίκος Νανόπουλος καθώς και ο επικεφαλής του ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλεάνθης Παπαδόπουλος.

Από τον εφοπλιστικό χώρο, στο τραπέζι ήταν ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ η ενέργεια εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό.

Στο ίδιο τραπέζι, ο πρόεδρος των Ελληνικών Χραματιστηρίων (ΕΧΑΕ) κ. Παναγιώτης Λαζαρίδης, οι επιχειρηματίες Δημήτρης και Σοφία Εφραίμογλου καθώς και το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας McKinsey στην Ελλάδα κ. Γιώργος Τσόπελας.

Την δε κυβέρνηση “εκπροσώπησαν” στο τραπέζι του πρωθυπουργού ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, ο υπουργός Οικονομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης καθώς και ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου