Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΩ...ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ (ΤΟ ΚΑΤΩ?)

Απίστευτο επεισόδιο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αργά το βράδυ της Δευτέρας, με πρωταγωνιστές το δήμαρχο Πατρέων, Γιάννη Δημαρά, και το διαγραμμένο από την παράταξη της πλειοψηφίας και ανεξάρτητο πλέον δημοτικό σύμβουλο, Παναγιώτη Παπαγιαβή. Όλα ξεκίνησαν όταν, στη διάρκεια της τοποθέτησης του Δημάρχου Πατρέων, ο κ. Δημαράς, σε μία αποστροφή του λόγου του, είπε: «Στην πορεία κάποιοι εγκατέλειψαν την παράταξη, γιατί ήθελαν οφίτσια».

Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του κ. Παπαγιαβή, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του, άρπαξε το μικρόφωνο που ήταν μπροστά του και ωρυόμενος είπε στον κ. Δημαρά: «Την επόμενη φορά που θα με προσβάλεις, θα σου ανοίξω το κεφάλι, θα σε τσακίσω. Ακούς τι σου λέω; Θα σε τσακίσω».

Τα πράγματα φάνηκε να ξεφεύγουν τελείως, με αποτέλεσμα ν' ακουστούν χαρακτηρισμοί, όπως "τενεκές", "Καραγκιόζης" κλπ., ενώ ο Π. Παπαγιαβής υποστήριζε ότι τον έφτυναν στο δρόμο, επειδή είχε συστρατευτεί με τον Γ. Δημαρά.

Το επεισόδιο, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε την παρέμβαση των επικεφαλής των άλλων παρατάξεων και των δημοτικών τους συμβούλων, οι οποίοι προέτρεπαν και ζητούσαν από τον κ. Παπαγιαβή να σταματήσει και να καθίσει στη θέση του.

Αυτός για λίγα λεπτά ακόμα συνέχισε την επίθεση κατά του κ. Δημαρά, επαναλαμβάνοντας: «Την επόμενη φορά που θα με προσβάλεις θα σου ανοίξω το κεφάλι».

1 σχόλιο:

  1. κυριλου αρχιεπισκοπου και θεμιστοκλεους κοινοχρηστος χωρος μεχορτα ακαθαριστος πετουν οτιδηποτε.η δημοτικη αρχη πατρας τι αλλο περιμενει να τον καθαρισει.θεμιστοκλεουςκαι ιεροθεου επιπροσθετα να τοποθετηθει στοπ μηπως μειωθουν τα πολλα τροχαια ατυχηματα στο σημειο.ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΩΝ ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΚΑΚΙΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ.ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟς ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ.ΣΥΝΘΗΚΕς ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή