Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ...

Mε αφορμή και τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ο Αχαιός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αθανάσιος Παπαδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η μόνη διέξοδος στο σοβαρό πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων που αντιμετωπίζει ολόκληρος ο Νομός Αχαΐας είναι η κατασκευή του Εργοστασίου Στερεών Αποβλήτων, το οποίο έπρεπε να είχε κατασκευασθεί χθες, δεδομένης και της εξασφαλισμένης πίστωσης για το έργο, ύψους 60 εκατ. ευρώ.
Όσοι έχουν αναλάβει την τύχη του συγκεκριμένου έργου, οφείλουν να κινηθούν άμεσα, χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις και χρονοτριβές, αντιλαμβανόμενοι πάνω απ’ όλα το κοινωνικό συμφέρον, προκειμένου να μην χαθεί η σημαντική αυτή ευκαιρία για το Νομό.
Επειδή κανείς δεν πρέπει να διακινδυνεύσει την απώλεια της πίστωσης, όσοι αναλαμβάνουν σήμερα να διαχειριστούν τις τύχες της κατασκευής του Εργοστασίου, οφείλουν να θέσουν σφικτά χρονοδιαγράμματα υλοποίησης. Σε περίπτωση δε, που αισθάνονται αδυναμία προώθησης των διαδικασιών, πρέπει άμεσα να παραδώσουν το φάκελο του έργου στον αμέσως επόμενο αυτοδιοικητικό φορέα για την κατασκευή του έργου.
Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία μέρα, να μην ξοδευτεί άλλος πολύτιμος χρόνος και να μην στερήσουμε από την Αχαΐα και τους πολίτες της το δικαίωμά τους να απαλλαγούν από το βάρος των απορριμμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου