Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΒΡΥΤΑ...

Κλιμάκιο υπουργών και υφυπουργών θα συνοδεύει αύριο στα Καλάβρυτα τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου να λάβουν μέρος στη σύσκεψη που θα ξεκινήσει το μεσημέρι σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Χελμός». Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι οι υπουργοί Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχ. Χρυσοχοϊδης, ο Υποδομών και Μεταφορών Δημ. Ρέππας, Αγροτικής Οικονομίας Κ, Σκανδαλίδης, Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, αλλά και αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί, όπως ο Γ. Κουτρουμάνης, ο Φ. Σαχινίδης, ο Θ. Μωραϊτης, ο Γιαν. Κουτσούκος. Απών (βέβαια…) θα είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσής.
Ο κ. Παπανδρέου τον τελευταίο καιρό επιλέγει και επισκέπτεται τα Σαββατοκύριακα χώρους με ξεχωριστή εθνική σημασία.
Υπενθυμίζεται, ότι στα πρώτα του ταξίδια ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήγαινε στα Καλάβρυτα. Το μέρος αυτό άλλωστε, είναι συνδεδεμένο με επανεκκίνηση, ανάλογα με τη χρονική στιγμή.
Έτσι λοιπόν, έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει το συγκεκριμένο ταξίδι, αφού θεωρείται βέβαιο ότι θα λάβει χώρα μια δήλωση με πολιτική σημασία.
Γενικά, στα ταξίδια του στην περιφέρεια, ο πρωθυπουργός, πέρα από την πολιτική σημασία που έχουν, συναντιέται με τοπικούς φορείς, συζητάει τα προβλήματα και με μια ομάδα υπουργών ανταλλάσσει απόψεις με τους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου