Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Η Ε.Ε.Ε. ΑΚΟΥΣΕ ΣΑΜΑΡΑ...

Τη δέσμευση, ότι θα αναβαθμίσει τη ναυτιλία, όταν κερδίσει τις εκλογές, ανέλαβε ενώπιον των Ελλήνων εφοπλιστών ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.

Απευθύνοντας χαιρετισμό σε εκδήλωση του Ναυτικού Επιμελητηρίου και της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, ανέφερε ότι: «στην κυβέρνηση που θα συγκροτήσουμε, η ναυτιλία θα αναβαθμιστεί, το υπουργείο της θα εξοπλιστεί με αρμοδιότητες και θα βρίσκεται υπό την άμεση εποπτεία του πρωθυπουργού».

Απευθυνόμενος στον εφοπλιστικό κόσμο τόνισε ότι «μέσα στο σχέδιό μας για την επανεκκίνηση της οικονομίας μας και την ανόρθωση της χώρας, η ναυτιλία θα έχει θέση πρωταγωνιστή».

Ο κ. Σαμαράς μίλησε για την προσφορά του εφοπλιστικού κόσμου, λέγοντας ότι «η χώρα και ο λαός της σας ευγνωμονούν. Να σας συγχαρώ, ακόμα, γιατί μας κάνετε όλους υπερήφανους. Είστε το κομμάτι εκείνο του Ελληνισμού που έχει επιτύχει παγκόσμια πρωτιά: Οι πρωταθλητές των διεθνών θαλάσσιων μεταφορών».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση, τονίζοντας ότι: «σε τέτοιες στιγμές, πιστέψτε με, σε συνθήκες όπου οι Έλληνες άκουσαν διάφορα προσβλητικά λόγια από διάφορες κατευθύνσεις τον τελευταίο καιρό, η αίσθηση ότι υπάρχουν συμπατριώτες μας που έχουν, δικαίως, κερδίσει τον παγκόσμιο θαυμασμό για τα επιτεύγματά τους, δίνει υπερηφάνεια στην κοινωνία και στον λαό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου