Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Τ.Α.Σ. ΑΧΑΙΑΣ

Οι πολίτες που είναι δικαιούχοι δωρεάν κρατικής αρωγής και έχουν παραλάβει τις επιταγές τους από το ΤΑΣ Αχαΐας θα πρέπει άμεσα να προσέλθουν στην Τράπεζα της Ελλάδας για την είσπραξη των χρημάτων τους.

Επίσης, οι δικαιούχοι που έχουν κληθεί από το Οικονομικό Τμήμα της Υπηρεσίας να παραλάβουν επιταγές της δωρεάν κρατικής αρωγής θα πρέπει επειγόντως να μεριμνήσουν για την παραλαβή τους από το ΤΑΣ, ειδάλλως οι επιταγές θα ακυρωθούν.

Σήμερα ο Προϊστάμενος του ΤΑΣ Αχαΐας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ενημέρωσε διεξοδικά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα για την πορεία της καταβολής της δωρεάν κρατικής αρωγής στους δικαιούχους η οποία εξελίσσεται ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος παρατήρησε, ωστόσο, ότι σε αρκετές περιπτώσεις παρατηρείται καθυστέρηση στην προσέλευση των δικαιούχων στην Τράπεζα της Ελλάδας για την εξόφληση των επιταγών τους και αυτός είναι ο λόγος που ο ίδιος ζητά οι δικαιούχοι να σπεύσουν για την εξόφληση των επιταγών τους, όπως επίσης και για την παραλαβή επιταγών που έχουν εκδοθεί αλλά οι δικαιούχοι δεν έχουν προσέλθει στο ΤΑΣ να τις παραλάβουν.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τους ρυθμούς που ακολουθεί το ΤΑΣ ώστε τα χρήματα να φτάσουν το συντομότερο στους σεισμόπληκτους που τα δικαιούνται.

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Διευθυντά και κ.Περιφερειάρχα δεν θα πρέπει να δημοσιευθούν στην Διαύγεια όλα τα ονόματα των δικαιούχων σεισμοπλήκτων καθώς και τα δικαιούμενα ποσά ώστε να υπάρξει διαφάνεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή