Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΩΛΕΝΙΑΣ......

ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΩΛΕΝΙΑΣ
Φίλες και φίλοι,

Οι δυνατότητες που παρέχει σήμερα ο κόσμος του Διαδικτύου είναι απεριόριστες. Δυνατότητες ευθέως συνδεδεμένες με την ανάγκη της γρήγορης ανταλλαγής πληροφοριών, της άμεσης επικοινωνίας, της ενεργοποίησης δυνάμεων, της σύνθεσης απόψεων, της προβολής ευκαιριών και κυρίως της ανάδειξης νέων ιδεών και αντιλήψεων.

Το Ίντερνετ αναδεικνύεται στο δημοκρατικότερο μέσο της εποχής μας. Και σταδιακά και στο δημοφιλέστερο. Ο Δήμος Ωλενίας αποκτά την δική του θέση στον παγκόσμιο ηλεκτρονικό χάρτη. Μ’ ένα δικτυακό τόπο χρήσιμο αλλά και χρηστικό σε ό,τι αφορά στην εύρεση πληροφοριών για την περιοχή μας, για τις Υπηρεσίες του, για την προοπτική του, για τους θεσμούς και τα πρόσωπα που διαδραματίζουν ρόλο στον βηματισμό του προς το μέλλον.

Η ιστοσελίδα του Δήμου Ωλενίας ανοίγει ένα παράθυρο στο μέλλον. Και φιλοδοξεί να αποτελέσει τον πιο σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας όχι μόνο με τους δημότες ή με τους φορείς, αλλά με κάθε ένα πολίτη, από οποιοδήποτε σημείο της γης, που θέλει να έρθει σε επαφή με την περιοχή μας. Παράλληλα, μέσα από το Ίντερνετ σχεδιάζουμε ένα πλαίσιο υπηρεσιών προς τους δημότες που θα διευκολύνουν τις συναλλαγές τους με τον Δήμο.

Σας καλωσορίζω λοιπόν στις ηλεκτρονικές σελίδες του Δήμου Ωλενίας, με την βεβαιότητα ότι αυτός ο τόπος ηλεκτρονικής συνάντησης θα συμβάλλει αποφασιστικά στην προβολή και στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

Γρηγόρης Αλεξόπουλος
Δήμαρχος Ωλενίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου