Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ


ΤΗΣ Δ.ΑΧΑΙΑΣ ΤΕΚΝΟΝ ΑΞΙΟΝ
01.12.09
Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό εξέφρασε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρος Β΄,
υποδεχόμενος σήμερα στην Αίθουσα του Θρόνου τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχο Γεώργιο Καραμαλίκη.
Ευχαριστώ το ένδοξο Πολεμικό μας Ναυτικό, τόνισε ο κ. Θεόδωρος, γιατί πάντοτε βρίσκεται στο πλευρό του Παλαίφατου Πατριαρχείου μας και στηρίζει το ιεραποστολικό έργο της Αφρικής, απονέμοντας τον Ανώτερο ταξιάρχη του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στον ΑΓΕΝ Αντιναύαρχο Γ. Καραμαλίκη αλλά και την εικόνα του Αγίου Νικολάου για να προστατεύει το Πολεμικό μας Ναυτικό.
Παράλληλα, ο κ. Θεόδωρος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και προς τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ για την συμπαράσταση και την αγάπη με την οποία περιβάλλει το Παλαίφατο Πατριαρχείο, μιλώντας και για τις στενές αδελφικές σχέσεις μεταξύ των δύο λαών αλλά και για την αρμονική συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων στην Χώρα του Νείλου.
Από την πλευρά του, ο Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχος Καραμαλίκης συνεχάρη τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας για το έργο του τα πέντε χρόνια που εξελέγη στον Θρόνο του Αποστόλου Μάρκου αλλά και για την πρόσφατη επέτειο των 55ων γενεθλίων του και του προσέφερε τον Θυρεό του Πολεμικού Ναυτικού.
Παρέστησαν ο Πατριαρχικός Επίτροπος Αλεξανδρείας Επίσκοπος Μαρεώτιδος κ. Γαβριήλ και ο Επίσκοπος Νειλουπόλεως, ο Ακόλουθος ʼμυνας της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο Πλοίαρχος ΠΝ Παναγιώτης Παστουσέας, ο Δ/ντής του Γραφείου του Α/ΓΕΝ Πλοίαρχος ΠΝ Απόστολος Μπάστας και αξιωματούχοι από το Αιγυπτιακό Πολεμικό Ναυτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου