Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΣΤΟ <ΣΩΤΗΡΙΑ> Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...

Με στρατιωτικό αεροσκάφος C-27 έφθασε στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, προκειμένου να μεταφερθεί στην πανεπιστημιακή πνευμονολογική μονάδα του νοσοκομείου «Σωτηρία».
Ο κ. Πετσάλνικος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Καστοριάς με πνευμονία και οι θεράποντες γιατροί του αποφάσισαν την άμεση διακομιδή του στην Αθήνα, η οποία πραγματοποιήθηκε με συντονισμένη επιχείρηση του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, ο πρόεδρος της Βουλής μεταφέρθηκε στις 15:50 το απόγευμα της Κυριακής στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό, ο οποίος τον ταλαιπωρούσε εδώ και πέντε ημέρες.
Από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη διαπιστώθηκε ότι πάσχει από πνευμονία τύπου Α’ με συνοδό υποξυγοναιμία. Η μεταφορά του στο νοσοκομείο «Σωτηρία» για νοσηλεία στην πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική κρίθηκε απαραίτητη, επειδή η κλινική του εικόνα δεν βελτιώθηκε μέχρι και σήμερα το πρωί.

1 σχόλιο:

  1. Ο πρόεδρος της βουλής με c-27 στο νοσοκομείο και τα μπαρπμάδια του παναγιωτόπουλου με αυτοκίνητο του δήμου στην εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή