Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Π.Α.Ο.

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΌΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!

Την πρώτη του επαφή με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία είχε σήμερα το πρωί ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος μετέβη στην Παιανία και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ενώ παράλληλα τόνισε ότι όσοι επιχειρήσουν παιχνίδια παρασκηνίου θα τον βρουν απέναντί τους.
Ο κ. Κωνσταντόπουλος είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Νίκο Νιόπλια, καθώς και με τον Κριστόφ Βαζέχα. Απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές είπε: «Σας εύχομαι καλή επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Η μπάλα παίζεται στο γήπεδο και όσοι επιχειρήσουν παιχνίδια παρασκηνίου να ξέρετε ότι θα με βρουν απέναντί τους».
Ο νέος πρόεδρος των «πρασίνων» είχε συνομιλία και με τον αρχηγό της ομάδας και συντοπίτη του Γιώργο Καραγκούνη, ενώ απευθυνόμενος στον Σωτρήρη Νίνη του είπε: «Είσαι σοβαρός, ο κόσμος περιμένει πολλά από σένα και πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου