Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ........

Έπεσε ξύλο στο δημοτικό συμβούλιο
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010, 21:01


Ζήτησαν αναβολή της συζήτησης για χορήγηση άδειας περιπτέρου και έτσι ξεσπάσει ένας μεγάλος καυγάς κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Σκιάθου χθες το βράδυ. Το αποτέλεσμα ήταν να κληθεί η αστυνομία, αλλά και να κατατεθεί μήνυση από δημοτικό σύμβουλο.

Το επεισόδιο ξεκίνησε κατά τη διάρκεια συζήτησης του τρίτου θέματος της ημερήσιας διάταξης για την χορήγηση αδείας περιπτέρου σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η επικεφαλής κ. Κανταράκια ζήτησε αναβολή της συζήτησης του θέματος, ενώ το ίδιο έκανε και ο κ. Γιώργος Θεοδώρου, δημοτικός σύμβουλος, καθώς όπως ο ίδιος τόνισε «θέλαμε να έχουμε περισσότερα στοιχεία για την άδεια από τη Νομαρχία. Είναι δικαίωμά μας να ζητάμε αναβολή, να υπερψηφίζουμε ή να καταψηφίζουμε».

Η απόφαση όμως αυτή πυροδότησε το κλίμα, μιας και συγγενής του προσώπου στο οποίο θα χορηγούνταν η άδεια ξεκίνησε άγριο καυγά, εκτοξεύοντας βωμολοχίες τόσο προς την κ. Κανταράκια, όσο και προς τον κ. Θεοδώρου.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο συγγενής τού εν δυνάμει δικαιούχου λίγο έλλειψε να χτυπήσει τον κ. Θεοδώρου. Βλέποντας αυτό το έκρυθμο σκηνικό, μέλη του δημοτικού συμβουλίου προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και... μπήκαν στη μέση για να μιλήσουν στους δύο άνδρες.

Ο κ. Θεοδώρου πρόλαβε και τηλεφώνησε στην αστυνομία, ωστόσο μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στο δημαρχείο, ο μαινόμενος πολίτης είχε αποχωρήσει.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου