Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΖΟΥΓΚΛΑ

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΛΙΑ :

@ Με λίγα λόγια, κάθε φορά που ανεβαίνουν τα νούμερα των εκπομπών και η κυκλοφορία της VETO, οι άνθρωποι υποφέρουν, γιατί εκτός από τα χάπια, υποχρεώνονται να σερβίρουν και τις βρόμικες υπηρεσίες τους στον κομιστή… ! Βρε ουστ!

@ Σωκρατάκο, θλιβερέ σκατόψυχε ιπποκόμε, γνωρίζουμε ότι σε τσούζει κάθε φορά που τρως τις σφαλιάρες σου και γελοιοποιείσαι. Μάθε λοιπόν ότι στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού της Τρίπολης, έγινε η καθιερωμένη γιορτή για τη βραδιά του οπλίτη. Δύο υπέροχοι άνθρωποι και καλλιτέχνες, ο Πέτρος Ίμβριος και ο Νίκος Ζωιδάκης, συνοδευόμενοι από οπλίτες μουσικούς, διασκέδασαν αφιλοκερδώς πάνω από εφτακόσιους φαντάρους που σε λίγες ώρες φεύγουν για τα σύνορα. Για τις μαλακίες που έγραψες, σε παραδίδουμε απλά στη χλεύη των αναγνωστών του διαδικτύου, των οποίων τη νοημοσύνη υποτιμάς καθημερινά…

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ :

Ο ξεχωριστός για μένα Σωκράτης, ο μοναχικός Σωκράτης, ο Σωκράτης της ηρεμίας και της φουρτούνας, ο δικός μου Σωκράτης πέρασε σε αντίπαλα στρατόπεδα, διαφορετικής φιλοσοφίας και πρακτικής. Χωρίς υπογραφή και πρόσωπο.

Το τελευταίο είναι το σημείο στο οποίο οφείλουν να σταθούν όσοι επιθυμούν να μάθουν την αλήθεια για ό,τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Σωκράτη.

Ακούγοντας τις γελοιότητες ορισμένων Μέσων και τις ανακρίβειες, με το Τμήμα… ανθρωποκτονιών να αναζητά τους δράστες, αντιλαμβάνομαι πόσο μακριά είναι νυχτωμένοι όλοι αυτοί, μέσα στη χειμερία νάρκη ή τη θερινή τους ραστώνη.

Πέρα από πικρίες και απογοητεύσεις, για όλους εμάς παραμένει ο δικός μας Σωκράτης, των δύσκολων καιρών. Με τις αγωνίες, τα προβλήματα, τις διώξεις, τα γέλια και τα κλάματα. Έτσι όπως είναι η ζωή, μία μικρή παρένθεση, με ακόμα πιο μικρά περιθώρια να επιστρέψεις, να συγχωρήσεις, να ξεπεράσεις και να διαγράψεις στενόχωρες καταστάσεις.

Κανένας από όσους σήμερα ολοφύρονται δεν θα θυμούνται μετά από λίγες ημέρες την εικόνα του.
Γιατί, εκτός από την οικογένειά του, εκείνοι που πραγματικά τον αγάπησαν και θα συνεχίσουν να υποφέρουν είναι λίγοι.

Σήμερα κάποιοι μας στέρησαν το δικαίωμα να ξαναβρεθούμε, να γελάσουμε ή να πικραθούμε, να διαφωνήσουμε και να εξηγηθούμε.

Καλό ταξίδι, δικέ μου.


ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ βλέπεις να υπάρχει πρόβλημα ; ούτε φιλότιμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου