Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΠΑΠΑ ΘΕΜΕΛΗΣ

Την υποψηφιότητά του για το δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Στέλιος Παπαθεμελής σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 21 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Παπαθεμελή, θα τεθεί επικεφαλής συνδυασμού «δημοκρατικό κίνημα» ενώ υποστήριξε πως σημαντικοί άνθρωποι της Θεσσαλονίκης του ζήτησαν να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

Όπως ξεκαθάρισε, το ψηφοδέλτιό του συνδυασμού του θα απαρτίζεται από τίμιους και προκομμένους Θεσσαλονικείς ενώ θα ηγηθεί μιας ανεξάρτητης, και πέρα από κομματικές εξαρτήσεις, παράταξης. Ακόμα, υπογράμμισε πως τα στελέχη του θα υπηρετήσουν ανιδιοτελώς για τα κοινό καλό.

Όσον αφορά την πρόσκληση που δέχτηκε να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης, σχολίασε: «Αποδέχομαι την πρόσκλησή τους. Και απευθύνω προσκλητήριο συστράτευσης σε όλους τους Θεσσαλονικείς».

Επιπροσθέτως ανέφερε πως «κομματοκρατικό σύστημα» έχει φτάσει σε προϊούσα σήψη ενώ κατέστησε σαφή την πεποίθησή του πως τα πολιτικά κόμματα έγιναν αναξιόπιστα.

Εν τέλει, πρόσθεσε πως η τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να απεξαρτηθεί από το φαύλο κομματικό σύστημα ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει μία σειρά από πρωτοβουλίες που προτίθεται να υλοποιήσει εάν και εφόσον οι Θεσσαλονικείς των τιμήσουν με την ψήφο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου