Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

...ΟΛΑ ΓΥΑΛΙΑ-ΚΑΡΦΙΑ.!!!

Λάβρος για ακόμη μια φορά κατά των σχεδίων των Σκοπιανών, ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Άνθιμος στο Κυριακάτικο κήρυγμά του, από τον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.
Ο κ. Άνθιμος αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα εφημερίδων σχετικά με τη δημιουργία στη Μελίτη Φλώρινας, Ραδιοφωνικού Σταθμού Σκοπιανής Προπαγάνδας, τονίζοντας ότι έχουν πάρει και την άδεια των ελληνικών αρχών.
«Είναι δυνατόν; Μπορούμε εμείς οι Έλληνες να κάνουμε ραδιοφωνικό σταθμό σε οποιοδήποτε χώρο των Βαλκανίων. Τι συμβαίνει εδώ; Θα κάνουν λέει και τηλεοπτικό σταθμό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Άνθιμος.
Ο Μητροπολίτης Άνθιμος αναρωτήθηκε εάν είναι αλήθεια η ίδρυση του Ραδιοφωνικού Σταθμού, ζητώντας από τους αρμοδίους να του πουν ένα ναι η ένα όχι.
«Εάν είναι ναι εγώ με την νεολαία και όσους θέλετε, θα το πω όπως το αισθάνομαι και δεν ξέρω τι θα γίνει. Τουλάχιστον 40 – 50 πούλμαν πρέπει να πάμε εκεί και να τα κάνουμε όλα γυαλιά καρφιά, διότι δεν γίνεται αλλιώς», ανέφερε με στεντόρεια φωνή ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.
Κλείνοντας ο κ. Άνθιμος, ανέφερε ότι «δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι όλα αυτά, από εκεί επληθύνθησαν οι εκπρόσωποι του Ισλάμ στη Θράκη και δίνουν και παίρνουν. Εδώ οι άλλοι από την FYROM, από την άλλοι οι μετανάστες, τι συμβαίνει τελικά αναρωτιέται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου