Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Υ. Π. Ε...

Θέμα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση του αντικαταστάτη του καθηγητή Παναγιώτη Γκούμα στο πόστο του διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες του attacktv.gr, αναμένεται να συμβεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Εξάλλου, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι τη θέση αυτή θα αναλάβει ο επί μία οκταετία νομάρχης Αχαΐας και σημερινός επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων, Δημήτρης Κατσικόπουλος.
Το ενδιαφέρον στην περίπτωση αυτή είναι το τι σκοπεύει να πράξει ο κ. Κατσικόπουλος με το Δήμο, στην περίπτωση που οι πληροφορίες αυτές επαληθευτούν από τα γεγονότα και επιλεγεί πράγματι ως διάδοχος του κ. Γκούμα στη διοίκηση της 6ης ΥΠΕ.
Αν και ακόμη δεν έχει ενημερώσει τα μέλη της παράταξής του -λογικό, αφού απομένει η τυπική, έστω, ανακοίνωση των ονομάτων των νέων επικεφαλής των ΔΥΠΕ της χώρας- όλες οι εκτιμήσεις συμπίπτουν στο ότι πρόθεσή του είναι να παραμείνει και στην ηγεσία της δημοτικής αντιπολίτευσης, συνδυάζοντας τα δύο του καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου