Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΤΣΑΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΠΑ...ΠΑΓΚΑΛΟΣ.!!!

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ανέβαινε καταμεσήμερο αργά και βασανιστικά τα σκαλιά του Κοινοβουλίου για να πάει στην Ολομέλεια, για τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας.
Στην είσοδο, όμως, τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Ο κοκκινο-ρασοφόρος Παπά-Τσάκαλος (πήγε, λέει, να βρει τον Καρατζαφέρη), βλέποντας τον αντιπρόεδρο, έσπευσε αμέσως να τον χαιρετήσει.
«Αντιπρόεδρε, καλό μεσημέρι. Είστε η κορυφή των πολιτικών! Εσείς έπρεπε να είστε Πρωθυπουργός» είπε με στόμφο ο Παπά-Τσάκαλος, κάνοντας τον Θόδωρο Πάγκαλο να χαμογελάσει.
«Εγώ, Αντιπρόεδρε, σας στηρίζω γιατί έχετε δίκιο: “Μαζί τα φάγαμε”», συνέχισε να λέει ο Παπά-Τσάκαλος, ατάκα όμως που έκανε τον Πάγκαλο να ανασκουμπωθεί, αφού από τότε που την εκστόμισε στη Βουλή, δε λέει να τον αφήσει.
Το τσακάλι όμως ο ιερέας, βλέποντας την αμηχανία του Πάγκαλου, έκανε στροφή φέρνοντας ξανά στο χαμόγελο στα χείλη του αντιπροέδρου.
«Καλά τα είπατε, Αντιπρόεδρε, μην ανησυχείτε. Είμαστε κλεφτολαός, δίκιο έχετε» είπε ο Παπά-Τσάκαλος, με αποτέλεσμα ο Θόδωρος Πάγκαλος να του ανοιχτεί ακόμη περισσότερο.
«Πριν από μερικές μέρες ήρθε ένας Μητροπολίτης και με βρήκε, και ξέρεις τι μου ζήτησε; Να μπορέσουμε να βολέψουμε 29 εποχικούς του εργάτες για τη στελέχωση μιας υπηρεσίας» εξομολογήθηκε ο Πάγκαλος στον συμπαθή ιερέα.

Δώρο Θεού… η πρόσληψη του εποχικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου