Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ο ...ΜΑΡΚΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

Για την απόκτηση του Μάρκο Εστράδα κινείται ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να καλύψει το κενό στη μεσαία του γραμμή. Ο 28χρονος είναι βασικός στην εθνική ομάδα της Χιλής και αγωνίστηκε στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα, ενώ ανήκει στην Μονπελιέ.
Έχει πολύ δυνατό αριστερό πόδι και μεγάλες αντοχές. Αποτελεί το Νο. 1 μεταγραφικό στόχο των «ερυθρόλευκων», σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία και στο Σαμπιονά που ξεκίνησε, έχει αγωνιστεί και στα δύο ματς της ομάδας του.
Έτσι, η απόκτησή του από τους «ερυθρόλευκους» δεν είναι εύκολη υπόθεση. Να σημειωθεί ότι ο Εστράδα δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, γι αυτό ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αδειάσει θέση ξένου στο ρόστερ του, βάζοντας στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες ως δανεικούς τους Σουμπίνιο, Βάντερσον και Λεάντρο.
Ο Εστράδα γεννήθηκε στις 28 Μαΐου του 1983 και είναι 25 φορές διεθνής. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Έβερτον της Χιλής και έχει αγωνιστεί στην Ουνιβερσιδάδ, απ’ όπου μεταπήδησε στην Μονπελιέ, η οποία πλήρωσε 1 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου