Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ....

Ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα για τη Δυτική Ελλάδα, θα είναι το αντικείμενο της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Δ. Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ, η οποία διοργανώνεται τη Δευτέρα, στις 4 μ.μ., στο Porto Rio, παρουσία έξι υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης, βουλευτών, καθώς και άλλων στελεχών υπουργείων, αλλά και πολιτικών στελεχών του κόμματος στην Δυτική Ελλάδα.
Όπως ανέφερε στο attacktv.gr ο περιφερειακός γραμματέας Δυτ. Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ, Βασ. Χαραλαμπόπουλος, εδώ κι ένα μήνα έχουν ξεκινήσει οι οργανωτικές προετοιμασίες.
Το ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Περιφέρεια, που παρουσιάστηκε στους δημάρχους και πρόσθεσαν και δικά τους σημεία. Θα το παρουσιάσει στη δευτερολογία του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
«Προσδοκία μας είναι η Δυτ. Ελλάδα ν' αποκτήσει ένα πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης και να κεντρίσει την κυβέρνηση για πιο γρήγορους ρυθμούς. Η συνδιάσκεψη είναι, επίσης, το προστάδιο για την Εθνική Συνδιάσκεψη, που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Σεπτέμβρη», λέει στο attacktv.gr ο κ. Χαραλαμπόπουλος.
Παρόντες στη συνδιάσκεψη, σύμφωνα με το πρόγραμμα, αναμένεται να είναι, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλ. Μόσιαλος, η υφυπ. Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο υφυπ. Εθνικής Άμυνας, Κ. Σπηλιόπουλος, ο υφυπ. Εργασίας και Κοινων. Ασφάλισης, Γ. Κουτσούκος, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Θαν. Μωραΐτης, ο υφυπ. Υγείας και Κοινων. Αλληλεγγύης, Μ. Μπόλαρης, ο Γ.Γ. του Υπ. Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Φούρλας, και ο ειδικός γραμματέας Νίκος Ματζούφας (ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης έχει την ίδια μέρα ομιλία στην Αθήνα).


Αναμένονται αντιδράσεις
Τη Δευτέρα ξεκινά και η 48ωρη απεργία των ιδιοκτητών ταξί οι οποίοι απαιτούν από την κυβέρνηση να μη προχωρήσει στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους.
Μάλιστα τη Δευτέρα οι ιδιοκτήτες και οι οδηγοί ταξί που θα μείνουν στην Πάτρα (ένα αριθμός ταξί θα μεταβεί στην Αθήνα στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης των ταξιτζήδων έξω από το Υπ. Συγκοινωνιών), θα συγκεντρωθούν στο ΚΤΕΛ και εκεί θα αποφασίσουν αν θα μεταβούν στο χώρο της συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ για να διαμαρτυρηθούν.

Πιθανόν είναι να υπάρξουν οργανωμένες διαμαρτυρίες και από άλλα Σωματεία και πολιτικές δυνάμεις που θα θελήσουν να διαμαρτυρηθούν στους εκπροσώπους της κυβέρνησης για το Μεσοπρόθεσμο, τη λιτότητα, κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου