Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΙΟ...

Σε αποκλεισμό των δύο προσβάσεων στο ξενοδοχείο Πόρτο Ρίο συζητούν να προχωρήσουν μετά το μεσημέρι σήμερα, οι ιδιοκτήτες των ταξί της Πάτρας, ώστε να αποκόψουν την προσέγγιση των έξι υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης στο ξενοδοχείο, όπου είναι προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα η περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ με θέμα το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας.

Μαζί με τους ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους, είναι πιθανόν να συμμετέχουν στις διαμαρτυρίες και Σωματεία εργαζομένων που έχουν πληγεί από το κλείσιμο επιχειρήσεων, την παύση έργων στην περιοχή, και τη λιτότητα.

Η Συνδιάσκεψη

Ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα για τη Δυτική Ελλάδα, θα είναι το αντικείμενο της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Δ. Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ, η οποία διοργανώνεται, σήμερα, Δευτέρα, στις 4 μ.μ., στο Porto Rio, παρουσία έξι υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης, βουλευτών, καθώς και άλλων στελεχών υπουργείων, αλλά και πολιτικών στελεχών του κόμματος στην Δυτική Ελλάδα.

Όπως ανέφερε στο attacktv.gr ο περιφερειακός γραμματέας Δυτ. Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ, Βασ. Χαραλαμπόπουλος, εδώ κι ένα μήνα έχουν ξεκινήσει οι οργανωτικές προετοιμασίες.

Το ολοκληρωμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Περιφέρεια, που παρουσιάστηκε στους δημάρχους και πρόσθεσαν και δικά τους σημεία. Θα το παρουσιάσει στη δευτερολογία του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
«Προσδοκία μας είναι η Δυτ. Ελλάδα ν' αποκτήσει ένα πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης και να κεντρίσει την κυβέρνηση για πιο γρήγορους ρυθμούς. Η συνδιάσκεψη είναι, επίσης, το προστάδιο για την Εθνική Συνδιάσκεψη, που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Σεπτέμβρη», λέει στο attacktv.gr ο κ. Χαραλαμπόπουλος.

Παρόντες στη συνδιάσκεψη, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα είναι, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλ. Μόσιαλος, η υφυπ. Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο υφυπ. Εθνικής Άμυνας, Κ. Σπηλιόπουλος, ο υφυπ. Εργασίας και Κοινων. Ασφάλισης, Γ. Κουτσούκος, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Θαν. Μωραΐτης, ο υφυπ. Υγείας και Κοινων. Αλληλεγγύης, Μ. Μπόλαρης, ο Γ.Γ. του Υπ. Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Φούρλας, και ο ειδικός γραμματέας Νίκος Ματζούφας (ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης έχει την ίδια μέρα ομιλία στην Αθήνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου