Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...

Τα εγκαίνια των γραφείων της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην Πάτρα (Κορίνθου 200, α΄ όροφος) τέλεσε, στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, η πρόεδρος του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία, ως γνωστόν βρέθηκε σήμερα στην αχαϊκή πρωτεύουσα, προκειμένου να συμμετάσχει στο Προσυνέδριο που είχε ως θέμα του την Παιδεία και το Μεταναστευτικό, αλλά και να ανταλλάξει απόψεις με τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας Πάτρας, που έχει αναλάβει το βάρος της στελέχωσης του κόμματος, αλλά και της διάδοσης των θέσεών του, σε τοπικό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας της, η κυρία Μπακογιάννη ευχαρίστησε την Ομάδα γι το έργο που έχει προσφέρει μέχρι τώρα και ειδικά για τις προσπάθειες που κατέβαλε για τη σύσταση των γραφείων στην Πάτρα και για την οργάνωσή τους, εν όψει των σημερινών εγκαινίων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές Δημ. Αϊβαλής, ο γιατρός και πρ. μέλος της ΝΟΔΕ Αχαΐας της Ν.Δ. Ανδρ. Καρνάρης, ο δικηγόρος και υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών στις τελευταίες εκλογές, Θαν. Καφέζας, το πρώην στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Βασ. Φωτάκης, ο γνωστός δικηγόρος και συγγραφέας Παύλος Μαρινάκης, με το γιο του, Δημήτρη, ο πρ. περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Ασημ. Καφετζής, η πρ. νομάρχης Αργολίδος Αλέκα Βακάλογλου, ο γνωστός επιχειρηματίας και πρ. πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Ν. Δούρος, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Γ. Καραϊσκάκης, ο πρ. πρόεδρος της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας, Κ. Ράλλης, ο δικηγόρος Γ. Τσινούκας, ο επιχειρηματίας Θανάσης Παλούμης, όλοι τους μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας, καθώς και άλλα στελέχη και φίλοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Μετά το πέρας της τελετής των εγκαινίων και της συζήτησης με τα στελέχη της Πάτρας, η κυρία Μπακογιάννη αναχώρησε για τα Σελιανίτικα, προκειμένου να συμμετάσχει σε δείπνο που διοργανώνουν, στο ξενοδοχείο “Κυανή Ακτή”, τα στελέχη του κόμματος από την Αιγιάλεια, ενώ, αύριο, Κυριακή των Βαΐων, θα παραστεί στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, για την επέτειο της Εξόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου