Κυριακή 17 Απριλίου 2011

<<ΕΦΥΓΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ...

Συγκλονισμένος είναι oλόκληρος ο καλλιτεχνικός κόσμος από την ξαφνική απώλεια του μεγάλου τραγουδοποιού και μουσικού, Νίκου Παπάζογλου.

Ο συνθέτης Γιώργος Κατσαρός, ο ηθοποιός Δημήτρης Αρώνης, ο τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς, ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος και ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος πληροφορήθηκαν το δυσάρεστο αυτό συμβάν και έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις.

Μιλώντας στη zougla.gr ο Γιώργος Κατσαρός δήλωσε: «Είναι κάτι που με συγκλόνισε μόλις το έμαθα, αυτές οι ειδήσεις σε κάνουν να μην μπορείς να αρθρώσεις λέξη».

Δημήτρης Αρώνης: «Είναι έκπληξη για μένα αυτή η είδηση. Ο Νίκος ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, ήμασταν συμμαθητές. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι έφυγε».

Μανώλης Μητσιάς: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της δεκαετίας του 80 και μετά. Σπανίζει σήμερα το ήθος που είχε. Κρίμα θα μας λείψει πάρα πολύ».

Χρήστος Νικολόπουλος: «Ήταν ένας τραγουδιστής ο οποίος είχε μια ιδιαίτερη δική του πορεία με πολύ καλά δικά του τραγούδια. Έδωσε ένα απόλυτα δικό του στίγμα. Ήταν ένας μάχιμος άνθρωπος. Θα αφήσει ένα κενό και αυτός όπως ο Μανώλης Ρασούλης».

Γιάννης Μπέζος: «Με τον ήχο και το ρεπερτόριό του χαρακτήρισε μια μεγάλη εποχή, σφράγισε με τον ήχο του και την αισθητική του, δεν είχε μιμητές είχε την μοναδικότητά του. Καλό του ταξίδι.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου