Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Με αφορμή την επαναδιατύπωση της κυβερνητικής βούλησης δια στόματος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου να αποδοθεί στην Πάτρα το θαλάσσιο μέτωπο, ο Αχαιός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του.
Άλλωστε, ο κ. Παπαδόπουλος είχε ζητήσει προ ημερών και προσωπικά από τον κ. Πάγκαλο να συγκληθεί σύσκεψη στο γραφείο του το συντομότερο δυνατόν με τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να δρομολογηθούν οι όποιες διαδικασίες για την απόδοση της παραλιακής ζώνης στο Δήμο Πατρέων, ένα πάγιο αίτημα ολόκληρης της πατραϊκής κοινωνίας. Τότε, μάλιστα, ο βουλευτής, είχε επισημάνει στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, πως ο ίδιος είναι αυτός που θα πρέπει να αναλάβει τη δρομολόγηση των όποιων εκκρεμοτήτων, μιας και είναι γνώστης του θέματος, αφού ήταν «παρών» στην υπογραφή του πρωτοκόλλου μεταξύ Δήμου και Ο.Λ.ΠΑ.
«Ο κ. Πάγκαλος ανέλαβε εξαρχής το θέμα, γι’ αυτό και έπρεπε να το φθάσει μέχρι τέλους. Δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για το γεγονός πως για ακόμη μία φορά διαπιστώθηκε η βούληση της κυβέρνησης να αποδοθεί το θαλάσσιο μέτωπο στην Πάτρα, όπως άλλωστε, είχε δεσμευτεί και προσωπικά ο Πρωθυπουργός. Πλέον, πρέπει οι προσπάθειες να εστιάσουν στη όσο το δυνατόν ταχύτερη διεκπεραίωση και δρομολόγηση των όποιων τεχνικών ζητημάτων για να υπογραφεί από τους εμπλεκόμενους Υπουργούς Ναυτιλίας και Οικονομίας, το Δήμο Πατρέων και τον Ο.Λ.ΠΑ. το τελικό πρωτόκολλο παραχώρησης. Μάλιστα, αυτό θα πρέπει αν είναι δυνατόν να γίνει πριν την 8η Μαΐου, ώστε η συγκέντρωση που θα γίνει στο Μόλο να μην έχει χαρακτήρα διαμαρτυρίας, αλλά να αποκτήσει πανηγυρικά χαρακτηριστικά για όλο το λαό της Πάτρας», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου