Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Σ Ο Ο Υ Ψ Ι Ν Α Κ Η !!!

Σόου Ψινάκη στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων ,το οποίο εκτάκτως έλαβε χώρα στο γκάζι και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του 9,84.

Ο γνωστός μάνατζερ και δημοτικός σύμβουλος καταχειροκροτήθηκε από τους συμβασιούχους που τον επευφημούσαν και του έλεγαν να τους «ξεσκίσει» τους όλους.

Μπαίνοντας στο χώρο του συμβουλίου ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε τα ρέστα του. Δίπλα του ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης. Ακόμα και ο αναψοκοκκινισμένος από το άγχος και την πίεση δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κάποιες στιγμές δεν άντεξε και... χαμογέλασε με τα μαργαριτάρια του Ψινάκη.

Το λόγο είχε πάρει η δημοτική σύμβουλος και πρώην βουλευτίνα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Άννα Φιλίνη ,όμως δεν ακουγόταν αφού κουνούσε το μικρόφωνο που είχε στο χέρι ,γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση του Ηλία Ψινάκη.

«Το κουνάτε ,το κουνάτε και δεν ακούγεστε!», είπε ο μάνατζερ στην Άννα Φιλίνη και εκείνη του ανταπάντησε εξίσου με χιούμορ: «Το κουνάω πολύ;».

«Πάρα πολύ...»,συνέχισε με τη βραχνή του φωνή ο Ψινάκης. Βέβαια, ο γνωστός μάνατζερ είχε ζωγραφίσει και νωρίτερα όταν απαντώντας στον πρώην αντιδήμαρχο Φώτη Προβατά που τον είχε αποκαλέσει «πρωτοπαλίκαρο» των συμβασιούχων είπε χαρακτηριστικά: «Κύριε πρόεδρε, ποια είναι αυτή η κοντή που τρέμει; Βάλτε την να κάτσει κάτω! Αϊ μωρή κάτσε κάτω που θα μου πεις εμένα πρωτοπαλίκαρο».

«Όλα είναι γένους θηλυκού σ’αυτό τον τόπο!», είπε ο Νίκος Μουρατίδης.

Τουλάχιστον αυτό θά’θελε, φανταζόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου