Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΑΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ Η <ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ>...

Αλλαγή σελίδας σημειώνεται μετά το Πάσχα στην εφημερίδα "Πελοπόννησος", την ιστορικότερη της Πάτρας και μία από τις αρχαιότερες της χώρας, με 124 χρόνια κυκλοφορίας (η οποία, πάντως, μεσούσης της κρίσης, έχει προχωρήσει ως τώρα τρεις φορές σε απολύσεις μέρους του προσωπικού της).

Έτσι, όπως αναφέρουν επίμονες πληροφορίες, οι οποίες αναμενόταν να επισημοποιηθούν εντός ολίγων ωρών, το "δίδυμο" Θανάση Λάλα και Γιώργου Πανόπουλου, στα χέρια των οποίων είχε περιέλθει και τυπικά κατά πλειοψηφία η ιδιοκτησία της εφημερίδας από την Πρωτοχρονιά φέτος, μεταβίβασαν το ποσοστό τους στον ιδιοκτήτη της εταιρείας ερευνών κοινής γνώμης Data RC, Θεόδωρο Λουλούδη, κάτι που έπραξε και ο Σπύρος Δούκας, ο οποίος, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, παραμένει στο πόστο του εκδότη της εφημερίδας (μαζί με τη σύζυγό του, Νανά).

Επιχειρηματικοί κύκλοι, πάντως, που πληροφορήθηκαν τις εξελίξεις, κρατούσαν επιφυλάξεις για το αν το απόλυτο "αφεντικό" της "Πελοποννήσου" θα είναι από εδώ και στο εξής ο κ. Λουλούδης ή αν... πίσω του κρύβονται γνωστοί πολιτικοί και "βαριά" επιχειρηματικά ονόματα, δεδομένου ότι στο πρόσφατο παρελθόν για το ποσοστό των κ.κ. Πανόπουλου και Λάλα είχαν ενδιαφερθεί τουλάχιστον δύο γνωστοί επιχειρηματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου