Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ....

Διέψευσε κατηγορηματικά το γραφείο του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς αναφορικά με ότι έδωσε δίκαιο ο πρωθυπουργός στις τουρκικές έρευνες για φυσικό αέριο στη Mεσόγειο στην τηλεφωνική συνομιλία πριν από λίγες που είχε με τον Τούρκο πρωθυπουργό.

Το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου χαρακτήρισε τα όσα ανέφερε ο Τούρκος αξιωματούχος «ως απαράδεκτες αθλιότητες», ενώ η Αθήνα προέβη για το θέμα σε έντονο διάβημα προς την Άγκυρα.

Μιλώντας σε ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι στην Προύσα, ο Μπουλέντ Αρίντς είχε ισχυριστεί ότι κατά την τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου - Έρντογάν, ο Έλληνας Πρωθυπουργός είπε στον Τούρκο ομόλογο του ότι η Τουρκία έχει δικαίωμα να διεξάγει έρευνες για εντοπισμού φυσικού αερίου, με μόνο αντάλλαγμα να μην προκληθεί ένταση.

Το γραφείο του Πρωθυπουργού σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι οι δηλώσεις αυτές του Τούρκου αντιπροέδρου είναι «απαράδεκτες αθλιότητες που θέτουν σε κίνδυνο τις σχέσεις Παπανδρέου Ερντογάν, ενώ επιβαρύνουν περαιτέρω τις ήδη τεταμένες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου