Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

...ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ....

Η λάμψη και η μαγεία της μικρή οθόνης ανέβηκε «επι σκηνής» χθες, στο Λος Άντζελες, κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων ΕΜΜΥ. Όλα τα αστέρια, οι πρωταγωνιστές των καλύτερων αμερικάνικών σειρών που μαγνητίζουν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο το πλανήτη, βρέθηκαν στην...
αμερικάνικη πόλη για τη λαμπερή τελετή.
Παρουσιάστρια της τελετής ήταν η Jane Lynch, εξαιρετική κωμικός ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στην δημοφιλή σειρά Glee, η οποία ξετρέλανε το κοινό με τα χιουμοριστικά της σχόλια σχετικά με την αμερικανική τηλεόραση και όχι μόνο.
Ως προς τα βραβεία, μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν οι σειρές Mad Men (προβαλλόταν πέρσι τον χειμώνα από το Alter) και Modern Family, οι οποίες πέρα από βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς και καλύτερης κωμωδίας αντίστοιχα, απέσπασαν και άλλα βραβεία ηθοποιίας –ιδιαίτερα το Modern Family. Το τρίτο σημαντικότερο Emmy, αυτό της καλύτερης σκηνοθεσίας, κέρδισε ο Μάρτιν Σκορσέζε για το «Boardwalk Empire». Τα σήριαλ αυτά προβάλλονται και στη χώρα μας σε κανάλια της συνδρομητικής τηλεόρασης.
Εντυπωσιακές τουαλέτες, πανάκριβα κουστούμια, φλάς που αναβόσβηναν συνέχεια, κοκκινα χαλιά συνέθεταν τον σκηνικό - και φέτος - των πιο γωνστών βραβείων μετά από τα Οσκαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου