Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Τ.Ε.Ε. Τμήμα Δυτικής Ελλάδος

«Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Τμήμα Δυτικής Ελλάδος δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του ομίλου INTRACOM.
Η πολιτική της κυβέρνησης για την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας φαίνεται ότι έχει τους πρώτους καρπούς, καταρρίπτοντας τη δήθεν αιτιολόγηση της επιβίωσης προβληματικών επιχειρήσεων.
Είναι γνωστό σε όλους, άλλωστε, ότι ο όμιλος INTRACOM αποτελεί μια από τις πλέον εξαγωγικές και κερδοφόρες επιχειρήσεις, η οποία στηρίζεται στο υψηλής στάθμης επιστημονικό- εργατικό της δυναμικό.
Εντούτοις, η διοίκηση του Ομίλου προχωρά σε αδικαιολόγητη συμπίεση των εργασιακών δικαιωμάτων του στελεχιακού της δυναμικού, οδηγώντας μάλιστα αρκετούς από τους εργαζόμενους σε “οικιοθελή παραίτηση”.
Το ΤΕΕ/ΤΔΕ δηλώνει απερίφραστα ότι:
Η συντονισμένη δράση του Κεφαλαίου για την Ισοπέδωση του Επιστημονικού Δυναμικού της Χώρας θα μας βρει ολομέτωπα απέναντι.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος δεν αντέχει άλλο την αποβιομηχάνιση και την απαξίωση του εργατικού της δυναμικού
Σήμερα, στις 01/02/2011 ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΕ παρευρέθη στην απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων εκφράζοντας τους τη συμπαράσταση όλου του Τεχνικού Κόσμου στο δίκαιο αγώνα τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου