Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Κ.Κ.Ε. ΚΑΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Σε κοινή δήλωση προέβησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ Αλέκος Θανόπουλος και Γιώργος Τσουμπρής, εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους δήμους Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου αντίστοιχα, σε σχετική αναφορά του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας, κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλου για τις αποζημιώσεις των σεισμοπλήκτων.
Στη δήλωση τονίζονται τα εξής:
«Ο Δήμαρχος Δήμου Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος προκαλεί το λαό και εμπαίζει τους σεισμόπληκτους σαν να είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος. Διέδωσε, χωρίς καμιά ντροπή, την πληροφορία ότι οι σεισμόπληκτοι θα πάρουν τα λεφτά που δικαιούνται όταν το ΔΝΤ δώσει την 4η δόση των 15 δις ευρώ!
Ούτε λίγο ούτε πολύ, επί της ουσίας λέει ότι το μέλλον των σεισμόπληκτων είναι συνδεδεμένο με το ΔΝΤ και επομένως με τα αντιλαϊκά μέτρα που προωθούν η κυβέρνηση και η ΕΕ. Συνεπώς, σύμφωνα με τη λογική του, οι σεισμόπληκτοι δεν έχουν τίποτα να κάνουν από το να στηρίξουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που δήθεν ενδιαφέρεται για αυτούς. Ή μήπως ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει σάλιο… Τέτοια προκλητικότητα μόνο στελέχη του ΠΑΣΟΚ σαν τον Θ. Πάγκαλο θα μπορούσαν να φανταστούν.
Αν ψάχνει ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος για το που πάνε τα λεφτά, θα τα βρει στα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ που δίνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, σαν αυτόν που θέλει να φτιάξει το εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων στο Φλόκα και να το εκμεταλλεύεται για 20 χρόνια με μπόλικο κρατικό χρήμα.
Για όλους αυτούς δουλεύει ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. Να σταματήσει λοιπόν τη σπέκουλα και τον εμπαιγμό. Ας εξηγήσουν, αυτός και η κυβέρνηση, που πήγαν τα κονδύλια που υποτίθεται δίνονταν από τον κρατικό προϋπολογισμό για την αποκατάσταση των σεισμοπλήκτων εδώ και τρία χρόνια.
Οι σεισμόπληκτες οικογένειες να διεκδικήσουν από το κράτος ο, τι δικαιούνται. Καμιά εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και τους δημάρχους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου