Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ... ΨΩΛΗ ΜΑΣ....

Επιστολή με πέντε υπογραφές αναμένει σήμερα το Eurogroup προκειμένου να εκταμιεύσει την έκτη δόση του δανείου προς την Ελλάδα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλο στο Υπουργικό Συμβούλιο. Οι Ευρωπαίοι εταίροι αναμένουν επιστολή με τις...
υπογραφές του Γιώργου Παπανδρέου, του Αντώνη Σαμαρά, του νέου Πρωθυπουργού, του νέου υπουργού Οικονομικών και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου, με την οποία θα δεσμεύονται ότι θα υλοποιηθεί η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, ώστε εν συνεχεία να προχωρήσουν στην εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου στήριξης, συνολικού ύψους 8 δισ. ευρώ.

Ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τους συναδέλφους του στην κυβέρνηση ότι δεν έχει τεθεί κανένα άλλο προαπαιτούμενο ή η λήψη άλλων μέτρων για την έκτη δόση.

Επίσης, ευχαρίστησε τον Γιώργο Παπανδρέου για την τιμή που του έκανε αναθέτοντάς του το υπουργείο Οικονομικών και την αντιπροεδρία της κυβέρνησης, καθώς και τους υπουργούς για την συνεργασία που είχαν στο χειρισμό της δύσκολης κατάστασης της οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου