Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ....

Στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων λειτουργίας της Πολεμικής Αεροπορίας, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις από την 116 Πτέρυγα Μάχης του Αράξου και από την 117 Πτέρυγα Μάχης της Ανδραβίδας.
Οι πύλες των στρατοπέδων είναι ανοιχτές για το κοινό.
Συγκεκριμένα, στην 116 Πτέρυγα Μάχης υπάρχει Στατική Έκθεση Αεροσκαφών και Μέσων, στην Αεροπορική Βάση Αράξου, η οποία λειτουργεί σήμερα, Δευτέρα, μέχρι τις 5 το απόγευμα και την Τρίτη από τις 2 μ.μ. ως τις 5 μ.μ.
Η διοίκηση και το ανθρώπινο δυναμικό της 117 Πτέρυγας Μάχης βρίσκονται "επί ποδός", προκειμένου να υποδέχονται και να ενημερώνουν τους επισκέπτες για το ρόλο και την αποστολή της Πολεμικής Αεροπορίας.
Στον εκθεσιακό χώρο των αεροσκαφών υπάρχουν τα βασικά μαχητικά αεροσκάφη της, καθώς και έκθεση φωτογραφικού οπτικοακουστικού υλικού και οπλικών συστημάτων.
Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 11 το πρωί στο Αεροδρόμιο της 117 Π.Μ. θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις, με δοξολογία και ακολούθως επιμνημόσυνη δέηση, για τους πεσόντες αεροπόρους. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα δοθεί η καθιερωμένη δεξίωση, στη Λέσχη Αξιωματικών, στη Διασπορά της Μονάδας.

Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου