Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑ'ΙΑΣ-ΕΚΛΟΓΕΣ....

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις θέσεις αιρετών Συμβούλων του Επιμελητηρίου Αχαϊας. Κατατέθηκαν συνολικά 316 υποψηφιότητες σε 6 συνδυασμούς και ένας επιπλέον ανεξάρτητος υποψήφιος για να διεκδικήσουν την ψήφο του επιχειρηματικού κόσμου Αχαΐας. Έκπληξη έχει προκαλέσει το γεγονός, ότι ο νυν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Κώστας Αντζουλάτος, δεν κατέθεσε εκ νέου συνδυασμό. Συνδυασμό, επίσης, δεν κατέθεσε ο Νίκος Ψωμιάδης μένοντας πιστός στην απόφασή του, να μην είναι ξανά υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι σύμβουλοι του κ. Αντζουλάτου στις περασμένες εκλογές έχουν διαχυθεί σε αρκετά ψηφοδέλτια, κυρίως, όμως, σ' εκείνο του κ. Μεντζελόπουλου. Στα αξιοσημείωτα, επίσης, το γεγονός ότι δεν θα είναι αυτή τη φορά υποψήφιος ο απερχόμενος β΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Ν. Καρακίτσος, λόγω συνταξιοδότησης, αλλά ο γιος του, Φοίβος (στο συνδυασμό του Πλ. Μαρλαφέκα), όπως και το ότι δεν συμμετέχει στις εκλογές αυτές ο πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγίου, Βαγγέλης Ευαγγελίου.
Συγκεκριμένα, κατατέθηκαν οι ακόλουθοι συνδυασμοί:



ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: Γεροπαναγιώτης Κωνσταντίνος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ: 39



· ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: Μεντζελόπουλος Αμβρόσιος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ: 45



· ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: Ρώρος Γεώργιος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ: 45



· ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΧΑΪΑΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: Τρύφωνας Φωτόπουλος

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ: 70



· ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: Τηλιγάδας Αριστείδης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ: 46



· ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: Μαρλαφέκας Πλάτωνας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ: 71



· ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ:

Ράπανος Ιωάννης



Επίσης, το πρωί σε συνεδρίαση της η εκλογική επιτροπή του Επιμελητηρίου κύρωσε τους προσωρινούς εκλογικούς καταλόγους και θα τους αναρτήσει για τρεις ημέρες, 3,4 και 5 Νοεμβρίου, προκειμένου να υποβληθούν τυχόν ενστάσεις, στις 6,7 και 8 Νοεμβρίου. Σε επόμενη συνεδρίαση της η Επιτροπή θα ανακηρύξει τους υποψηφίους και θα οριστικοποιήσει τους εκλογικούς καταλόγους, αφού εκδικάσει τυχόν ενστάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι οι προσωρινοί κατάλογοι και όλα τα σχετικά με τις επιμελητηριακές εκλογές βρίσκονται και στο www.e-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου