Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΙΑΣ

Ο κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, με τη γνωστοποίηση των πρώτων εκλογικών αποτελεσμάτων έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα οι δημότες νίκησαν! Νίκησαν για τη Δυτική Αχαΐα, για το μέλλον του τόπου μας , για το καλύτερο αύριο των παιδιών μας. Η νίκη του συνδυασμού μας «Ενωμένοι Ενεργοί Πολίτες» είναι νίκη όλων των δημοτών, τόσο αυτών που μας ψήφισαν, όσο και αυτών που δεν μας ψήφισαν. Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του τόπου μας, που ζητούν επιτακτικά λύση.
Η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι δημότες, αναδεικνύοντας νικητές τους «Ενωμένους Ενεργούς Πολίτες» , σημαίνει ότι ήρθε η ώρα τα οράματά μας να γίνουν πράξη. Σε αυτό τον αγώνα που δεν είναι εύκολος, θέλουμε δίπλα μας εσάς, όλους τους δημότες, μιας και εσείς είστε οι θεματοφύλακες της δημοκρατίας.
Δεσμευόμαστε για μια ακόμα φορά να εργαστούμε με όλες τις δυνάμεις μας, ούτως ώστε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας να χτιστεί σε γερά θεμέλια, προκειμένου να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και τα νέα δεδομένα, που δημιουργεί η διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη».
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΩΤΕ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου