Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΔΙΑ ΛΥΣΗ?

ΑΘΗΝΑ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

Αρ.Πρωτ. 137



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



ΠΡΟΣ: ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΚΟΙΝ: ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ – ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΔΥΕ



Η ΟΔΥΕ καταγγέλλει την πρακτική και τακτική του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, που παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις της Ομοσπονδίας μας, για την υπογραφή των ΚΥΑ που θα καθορίζουν τα διαδικαστικά και οικονομικά θέματα, των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, κανένας αρμόδιος ή αναρμόδιος δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον. Ήδη 11 ημέρες πριν από τις εκλογικές διαδικασίες και οι Εισαγγελίες της χώρας, δεν μπορούν να εκδώσουν διατακτικές στους δικαστικούς αντιπροσώπους, ενώ παράλληλα σε όλες τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας, λειτουργούν εκλογικά συνεργεία για τους διορισμούς δικαστικών αντιπροσώπων, εφορευτικών επιτροπών και ανακήρυξης συνδυασμών υποψηφίων χωρίς να έχουν συγκροτηθεί νόμιμα, αφού δεν υπάρχουν οι ΚΥΑ.



Αν κάποιοι, δεν έχουν πρόθεση να γίνουν οι εκλογές να μας το δηλώσουν, για να καθορίσουμε την παραπέρα στάση μας. Για πρώτη φορά στα χρονικά εκλογικών διαδικασιών υπάρχει τέτοια ανασταλτικότητα και αδιαφορία. Ας αναλάβει επιτέλους κάποιος την ευθύνη για τα κωμικοτραγικά γεγονότα των οποίων γινόμαστε θεατές όλο αυτό το διάστημα προετοιμασίας των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών.



Από εδώ και πέρα η ευθύνη για τα τυχόν προβλήματα που θα υπάρξουν κατά τις εκλογικές διαδικασίες θα βαρύνουν την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών που δεν ενδιαφέρεται για την ομαλή διεξαγωγή τους.


Για το Δ.Σ. της Ο.Δ.Υ.Ε.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΤΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου