Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΣΤ.ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ

Ισχυρό ψηφοδέλτιο με γνωστά ονόματα ο Απ. Κατσιφάρας


synt,Σάββατο, 09-10-2010

Γνωστά πρόσωπα από τους τρεις Νομούς της Δυτικής Ελλάδας περιλαμβάνει στον συνδυασμό του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας. Η παρουσίαση των ονομάτων που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο του τέως Υφυπουργού Δικαιοσύνης έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Σύμφωνα με τον κ. Κατσιφάρα, πρόκειται για «πρόσωπα με ενεργό συμμετοχή και παρουσία στα κοινά, πρόσωπα νέα, αλλά και πρόσωπα δοκιμασμένα σε αγώνες, πρόσωπα άξια και ικανά, που σηματοδοτούν την νέα αρχή που έχει ανάγκη η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Στο σύνολό τους οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι έχουν διακριθεί στον πολιτικό και κοινωνικό στίβο, έχουν πίσω τους μια σημαντική διαδρομή και προσφορά στα κοινά, με διεκδικήσεις, με αγώνες για την Αυτοδιοίκηση και την Πρόοδο, για την ισότητα των ευκαιριών, για τη νεολαία, για την Παιδεία και το Πανεπιστήμιο, για την Επιστήμη και το Περιβάλλον, για τον Πολιτισμό, για την ανάπτυξη της υπαίθρου, για την κοινωνική προστασία, για μια κοινωνία δικαιότερη και πιο ανθρώπινη. Είναι ενεργοί πολίτες, είναι πρόσωπα που εκφράζουν και εκπροσωπούν την κοινωνία των πολιτών».

Αναλυτικά, ανά νομό οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι οι εξής:

ΑΧΑΪΑ
Οι αντινομάρχες Αχαΐας Θανάσης Πετρόπουλος και Γεράσιμος Φεσσιάν, ο πρόεδρος της ΝΕΠΑ, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο καθηγητής Καρδιοθωρακοχειρουργικής του Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτρης Δουγένης, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Τρύφωνας Φωτόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καρπέτας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας, Νίκος Παπαλέξης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφερείας Πρωτοδικείου Πατρών, Βασίλης Μπισμπίκης, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι Στάθης Σταθακόπουλος, Νίκος Τσάνης και Παναγιώτης Τόλιος, ο επιχειρηματίας Νίκος Μαντάς, η Μάρθα Χριστοπούλου από τους "Μαχητές", ο αρχιτέκτονας Γιάννης Πανταζόπουλος, η δημοσιογράφος Μαρία Σιορώκου, ο οικονομολόγος Γιάννης Βάρδας, η πολιτικός μηχανικός Σοφία Ασημακοπούλου, ο γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ρίου, Σπύρος Γερονίκος, η ψυχολόγος Γαλάτεια Γιώτη, η καθηγήτρια Παυλίνα Παναγιωτακοπούλου-Ευαγγελοπούλου, η δικηγόρος Αθηνά Ζαφειροπούλου, η επιχειρηματίας Ντία Ζαχαροπούλου-Στούμπου, ο πολιτικός μηχανικός Θωμάς Θεοδωρακόπουλος, η νηπιαγωγός Δήμητρα Κωνσταντινίδη - Ράλλη, ο φοιτητής Νίκος Λάππας και ο αγρότης Σάκης Μαυρόγιαννης.

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Αλετράς Αντώνης, δήμαρχος Οινιαδών, Αυγέρης Σάββας, δασονόμος Θέρμου, Ν.Σ. Αιτωλ/νίας, Γιάτση Αναστασία, νοσηλεύτρια Τ.Ε., εκλεγμένο μέλος Δ.Σ. Νοσοκομείου Αγρινίου, Γρίβας Αντώνης, ικηγόρος, πρώην δήμαρχος Αιτωλικού, Ν.Σ. Αιτωλ/νίας, Κωνσταντοπούλου Νάνσυ, υπάλληλος ΔΙΚΑ – ΕΤΑΜ Ναυπάκτου, Κωστόπουλος Βασίλης, δάσκαλος, διευθυντής Α΄ Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, μέλος ΠΑΣΠ Εκπαιδευτικών, Κοταντούλας Κώστας, οδοντίατρος, πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας, Παππάς Γιώργος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Ν.Σ. Αιτωλ/νίας, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, πρόεδρος Κ.Σ. Αγρινίου, Πετρόπουλος Χρήστος, πολιτικός μηχανικός, αντινομάρχης Αιτωλ/νίας, Πολιτόπουλος Γιώργος, καθηγητής Β/θμιας Εκπαίδευσης, πρώην αντιδήμαρχος Ναυπάκτου, Ρόκκος Κων/νος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Σταρακά Χριστίνα, διευθύντρια Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Μεσολογγίου, Τέγας Ιωάννης, πολιτικός μηχανικός Τ.Ε. δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου, Τσίκνα Σταυρούλα, φοιτήτρια, τελειόφοιτη Φαρμακευτικής Σχολής, Χριστογιάννης Γιώργος, ιατρός παθολόγος, διευθυντής ΕΣΥ, τέως νομίατρος, πρώην αντινομάρχης

ΗΛΕΙΑΣ
Ανδρέας Αντωνόπουλος, Χρήστος Βρυώνης, Γιώργος Γεωργιόπουλος, Διατσέντα Φανού - Φουσκαρίνη, Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος, Σάκης Κεκκάτος, Νικολέττα Κοκκαλιάρη - Λάσκαρη, Νίκος Μιχαλόπουλος, Ευγένιος Μπαλκάμος, Λάμπρος Μπίκος, Κώστας Μπουγάς, Γεωργία Παπαναγιώτου - Μαρτζάκλη, Παναγιώτης Πλατανιάς, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και ο γραμματέας της Περιφερειακής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου