Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΟΙ ΑΝΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι Δυτικής Αχαϊας και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων


Νικολάου Χρήστος

Κανελλόπουλος Κανέλλος

Γεωργακόπουλος Παναγιώτης

Παλαιολόγος Γεώργιος

Καούρης Βασίλειος




Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας - Ηλίας Καραμπελιάς

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Μετοχίου - Γεώργιος Λαγός

Νικολάου Χρήστος του Γεωργίου.
Γεννήθηκε στην Κ.Αχαία το 1965.Απόφοιτος Ασφαλιστικών Σπουδών του διεθνούς οργανισμού Limpra Ελλάδας και Κύπρου.Επιθεωρητής πωλήσεων Εθνικής Ασφαλιστικής όπου ανήκει στούς 12 top Manageps της Εθνικής Ασφαλιστικής.Είναι παντρεμένος με την Ιουλία Βαβαρούτα και έχει τρία παιδιά

Κανελλόπουλος Κανέλλος του Αχιλλέα.
Γεννήθηκε το 1964 στην Καρυά Πετροχωρίου.Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος Ε.Μ.Π.Δημοτικός Σύμβουλος Δύμης.Παντρεμένος με την Φωτεινή Γ.Φλίγκου,έχει τρία παιδιά.

Γεωργακόπουλος Παναγιώτης του Νικολάου.
Γεννήθηκε στον Κάνδαλο Αχαιας.Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση,σε ΙΕΚ,και στο ΤΕΙ Πατρών.
Φυσικός,Πολιτικός Μηχανικός με σπουδές στην Πληροφορική,στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό πόλεων και κτιρίων.

Παλαιολόγος Γεώργιος του Κων/νου.
Γεννήθηκε το 1957 στα Σαγαίικα.Το 1991 εκλέγεται για πρώτη φορά στο Δ.Σ. της Ε.Α.Σ.Πτρών.Το 1994 εκλέγεται Πρόεδρος της Κοινότητας Σαγαιίκων.Το 1998 Δημοτικός Σύμβουλος Μόβρης και Αντι δήμαρχος.Είναι παντρεμένος με τη Δώρα Κανελλοπούλου και έχει δύο παιδιά.

Καούρης Βασίλειος του Συρίδωνος.
Γεννήθηκε το 1953 στα Άνω Σουδενέικα.Ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε.Από το 1984 υπάλληλος της Νομαρχίας Αχαίας.Από το 1988 συνδικαλιστής.Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Η Ομάδα που αποτελεί την ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ Εύχεται στούς νέους άρχοντες του νέου Δήμου ο Ύψιστος να τους χαρίζει υγεία μόνιμη, για να εκπληρούν το χρέος αξίως της φήμης των, και της καλής ελπίδος όλων των Δημοτών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου