Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...

Μια απίστευτη πτυχή κρύβει η έρευνα της Ασφάλειας γύρω από όλους όσοι φέρονται να συγκαταλέγονται μεταξύ των αρχηγικών στελεχών της κυκλώπειας συμμορίας, 4 μέλη της οποίας φέρονται ως οι δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας με ριπές καλάσνικοφ των ηρωικών αστυνομικών της ΔΙΑΣ.
Το άτομο που πιάστηκε στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη είναι απότακτος αστυνομικός, ο οποίος μέχρι και πριν από λίγους μήνες υπηρετούσε στο αρχηγείο της αστυνομίας! Πρόκειται για 40χρονο ο οποίος εκδιώχτηκε από το Σώμα, μετά από κατηγορίες για απανωτές υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών, στους οποίους παρουσιάζονταν ως μεγαλοπαράγοντας του υπουργείου και υπόσχονταν στα θύματα εξυπηρετήσεις και διευθέτηση εκκρεμών υποθέσεων τους.
Ωστόσο, άλλες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είναι απότακτος αλλά απόστρατος, καθώς αποστρατεύτηκε πριν από λίγο καιρό για λόγους υγείας.
Ο συγκεκριμένος αστυνομικός , διέμενε σε διώροφη παραλιακή βίλα του Πόρτο Ράφτη, όπου και συνελήφθη.
Πάντως, η σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα και βοηθούσε άλλους εγκληματίες στη δράση τους, φέρεται να έχει συνδέσεις με τους συλληφθέντες που φέρονται να δολοφονησαν τους αστυνομικούς της ομάδας Δίας.
Πηγή:www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου