Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...

Δίνουμε έναν πόλεμο σε καιρό ειρήνης, οι ημέρες που περνάμε είναι κρίσιμες. Πρέπει να άρουμε αμέσως τις λανθασμένες εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί εκτός συνόρων και να συνειδητοποιήσουμε εντός συνόρων ότι ο αγώνας είναι μπροστά. Πρέπει να πολεμήσουμε ομόφωνοι, ορκισμένοι, δυνατοί και αποφασισμένοι. Ενοχικές τάσεις και αμφισημίες δεν χωράνε» είπε ο κ. Λοβέρδος, εντοπίζοντας κατά την ομιλία του σε τρία σημεία τις αδυναμίες της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.

- «Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος, οφείλουμε με τις πολιτικές μας να καλύψουμε τα ελλείμματα που εμφανίζονται ήδη στην εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2011, ακόμη και με ορισμένες οριζόντιες πολιτικές».

- «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί η χώρα και οι πολίτες της, και προφανώς δεν εννοώ να θιγούν οι συνταξιούχοι και οι χαμηλόμισθοι, αλλά πέρα αυτών δεν θα πρέπει να εξαιρεθεί κανένας».

- «οι προσλήψεις στο Δημόσιο από μία προς πέντε, πρέπει να γίνουν μηδέν προς πέντε, να σταματήσει, δηλαδή, κάθε νέα πρόσληψη με ελάχιστες, αναγκαίες εξαιρέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου